<3

Kategori: Livet

Har inte haft tid o skriva o det kan jag lova att jag inte har nu heller. Har precis diskat och städat Andreas lägenhet så nu bär de av mot Sätra så man får knäppa första bärsen. Skriver mera sen ja :) Jävla mysigt lov jag haft är en sak jag kan stå för.

Puss :*

WIHO

Kategori: Livet

Igår ringde Ante och sa ba "du ska va i min lägenhet halv fyra, kan du det?" så de va bara å slänga på sig kläderna och kuta ut till Antes bil. Var i lägenheten medans den blev besiktad, efter det gick jag till Niklas och drog ut honom på äventyr. :) Vi traska till Brynäs och umgicks med Thomas, Lunkan och Tobias. Kx kom förbi och hejja oxå. Satt där hela kvällen, drack öl och snacka typ. Riktigt trevligt. Sen blev de en vända på stan med Niklas kusin. Sen hem till Niklas där jag var världens drygaste :D wiho.

Jag är ju inte smartaste tjejen jag eller.. Niklas börja hälla vatten på mig så jag tänkte ju va smart och hälla tillbaka. Istället ställer jag glaset i sängen och lutar det mot mig, Niklas flyttar sig lite och jag efter och poff sare bara så var hela sängen dyngblöt. hahaha :D Tur att han inte brukar bli arg :D

Somna runt sex på morgonen, feeelåt :$ Klockan ringde tio i morse och då skulle vi upp och hoppa, låg kvar till elva tiden och då gjorde vi oss ready to go man! Traskade ner på stan så tog Niklas bussen till Valboow och jag åkte till Sätra. Har duschat och sitter nu och inväntar pappa så jag kan få pengar så jag kan köpa hårfärg, ny tandborste och telefonkort. Blire en palex dag idag tro? Sen ska jag sova hos Niklääs.

Ah, va fan ska man säga? =/

horoskåp

Kategori: Livet


(19februari-20mars)

drömmer sanndrömmarFör Fisken är det inte fråga om dröm eller verklighet - verkligheten är drömmen eller tvärtom. Det kan ibland vara svårt att hålla reda på för den som är född i detta komplicerade tecken. Hon styrs av planeterna Neptunus och Uranus. Neptunus symboliska innebörd är himlen, den andliga och övernaturliga.

Jupiter berättar om en människa i sin fullbordan. Det är därför som Fisken har så svårt att få grepp om verkligheten, den går på något sätt upp i drömmen och blir otydlig.

Fisken kan lätt verka förvirrad och stå handfallen inför saker och ting, men som tur är har hon en så stark instinkt och intuition att hon ändå inte blir handlingsförlamad.

Denna starka känsla för vad som försiggår runt omkring henne gör henne unik i sin djupa förståelse och medkänsla med sina medmänniskor. Hon är verkligen den goda lyssnaren och kan lätta på andras bördor genom att delta i deras känslor. Men hon skulle nog aldrig kunna ge några riktigt kloka råd. Hon förstår ju alldeles för lite av vilken verklighet man har att brottas med och förresten skulle hon inte kunna ta på sig det ansvar som följer med ett råd. Att ta ansvar för sig själv och sina handlingar är henne helt främmande. Hon saknar civilkurage, följer helst med strömmen och är en mycket skicklig lögnerska. Även om hennes lögner mestadels är "vita" och ganska oförargliga. Om man tar dem på "rätt" sätt finner man inte så lite humor i dem och de sprider snarare värme än förtret...

Du som är Fisk kan som få - när du befinner dig i de rätta strömningarna - ta tillvara livets glädjeämnen. Du älskar att "spöka ut dig" och göra varje dag till en fest. Du uppfyller gärna din fritid med poesi, teater och vacker konst och på det området är du dessutom oerhört kreativ.

Du som är född i Fiskarnas tecken har ofta en diktarådra som är få förunnad. Så det är i stort sett bara att vässa pennan.


fiskarna

   YRKESVAL
Ska du förverkliga dina drömmar - så varför inte syssla med just drömmar och verklighetsflykt? Välj det konstnärliga yrke som passar dig bäst! Men du som är född i detta tecken har dessutom en unik specialitet. Du är duktig på att imitera. Pröva får du se!
Ett alternativ till en konstnärlig sysselsättning är havet. Gillar du att resa så varför inte testa sjömansyrket?


  fiskarna

Fiskarnas negativa sidor


Det är inte alls säkert att den som är född i detta tecken står för sitt ord och sina handlinga. Hon är hal och svår att få grepp om, vänder ofta kappan efter vinden bara för att få slut på diskussionen.

Hon lyssnar gärna på andras bekymmer. Där gör hon ingen skillnad på vän eller fiende. Men när det gäller fienden drar hon sig minsann inte för att utnyttja situationen. Hon lär ju känna de ömma punkterna och vet hur hon ska såra.

Så akta dig! Hon har dessutom aldrig ett vettigt råd att komma med. Hon bara lyssnar. Och det som kommer in genom ena örat försvinner snabbt ut genom det andra.

När hon inte lyckas med att vara elak så kan det lätt hända att hon tar till flaskan och dränker sina sorger...

Man kan ju förstå vad som händer när hon blir arg på Skytten, som bryskt och hänsynslöst väcker hennes rosenröda drömmar. Eller hur lätt hon lurar Tvillingen att tro att hon är hennes vän.


Försonande drag:
Det är bara när hon känner sig hotad som hon blir elak. Det gäller visserligen för alla människor men i synnerhet för den som är född i Fiskarnas tecken som annars aldrig skulle göra en fluga förnär.


  fiskarna

Utan skyddsnät...
... är hennes kyss. Hon går så totalt upp i den hon kysser att hon blir ett med den och ger av hela sitt jag. Risken är bara att hon ger upp sig själv när hon så helt tappar kontrollen över sina känslor.

Hon är därför enormt sårbar. Hennes enda räddning är att hon är lite av en vindflöjel i kärlekslivet. Föremålen för hennes kärlek växlar snabbt.

Hon är nog den enda som kan överge sin älskade för dess bästa kompis utan att det förargar någon.

Hur är detta möjligt? Jo, för det första har hon givit så mycket av sig själv redan att hennes älskade kanske fått nog. För det andra var det ingen som någonsin förväntade sig något annat av henne. För det tredje är den som är född i Fiskarnas tecken så mjuk, snäll och vänlig att det är svårt att bli riktigt arg på henne.

Minnen

Kategori: Livet

Dåligt sugen man blev att åka till Kos efter att Louise lägger ut en video på sin blogg därifrån. Vafan, saknar Kos livet som innihelvete ju! Okej, om man räknar bort alla äckliga greker men allt annat , hur underbart som helst äre ju!

"vinka till mitt hemmeland" -vinkvink-

ut på stranden och en halvtimme senare:

"one sex on the beach thank u"

och den galna dansken då:
"var äre bella? hon försvann, jag har lete överellt efter henne"

HAHAHAHAHAHAHAHA,
jag kan inte göra annat än att skratta ! fyfan ! :DMinne för livet kan jag ju feting lova! ♥

24 februari, 16 månader sedan..

Kategori: Livet

Aha !!
Jag åkte till Tobias och busade med honom ett tag. Träffa Thomas oxå som jag inte träffat på aplänge. Riktigt trevligt. Men Tobias skulle iväg och rääppa lite så jag drog mig till Ronja där hon, Becka och Carro var. Så där satt jag någon timme och jag kan ju lova att dom där brudarna är DEPRESSIONSMISSBRUKARE! En stor skvätt depressionsmissbrukare oxå. Herre jesus, kom ju knappt därifrån utan att ha handlederna avskurna.. ;>

Och sen jag kommit hem så har jag pratat med Länus baby i telefon, haft en allvarlig diskussion med KX som är kanske världens bästa Robin. Du vet att jag uppskattar allt som du säger till mig men jag har så svårt att ta emot det.

Jäkla tankar, oväntat att den här dagen skulle sticka åt pipsvängen då. Jooooo, de är välle klart. De va ju 16 månader sen jag gjorde slut med André, klart jag ska sitta och sörja....... Galet.Bara för jag aldrig tar ego kort så får ni ett ! NJUT Å SE GLA UT! :*

busniklas

Kategori: Livet

Nädu, igår kväll så åkte jag och frallan till Niklas. Vi kika lite tv och umgicks,

frallan drog hem till mig och skulle sova med min syster. Så då var de bara
jag och Nickepicke kvar. Blev en massa strul med var jag skulle sova och
Nickepicke som alltid är så snäll tyckte jag skulle sova kvar, och så blev det.
En fyra-dagars blidde det hos honom. Satt uppe å kika på nån pokerfilm, och
sen på massa andra roligheter på tv:n, frugan Eddie kom hem runt tre tiden
och då hoppa jag och Niklas till sängs. Busa lite och dryga till halv fem tiden
eller något liknande.


  

Vakna halv tolv av hans väckarklocka men låg kvar i sängen till halv två då vi
gjorde oss färdiga för att walka ner till stan. Niklas träffa sin fikakåmpiz
angelica, jag drog mig hemmåt. Träffade även Becka och Tobias så jag

funtar på att dra mig till Ronja och vara busbella för en stund ? Hon är rätt
mysig den där busbella har jag hört. Skulle fikat med äldsta brorsan idag,
men det blidde ingen sådan fikiluring. :( tråkigt.RÄTT PIGG DEN DÄR NIKLAS xD


/slå en plirreluring om de blir buskalas (:

fy

Kategori: Livet

Jäkla mig.. Tankemänniska. fy för mig just nu och alla dom här jobbiga dagarna.
Jag känner mig så ... ja, jag vet inte ens vilket/vilka ord jag ska använda mig av...
Besviken är jag att ni är så frånvarande, men det finns alltid anledning och det blir
alltid bra tillslut. Jag vill så gärna inte känna den här känslan den dagen ni verkligen
lovat mig att vi ska ses, den sjunde mars, då jag fyller 18 år. Jag hoppas verkligen
inte att jag känner så här då. Jag saknar er så mycket och ni vet ju att jag behöver er..


Jäkla dumtankar. /:

hihi

Kategori: Livet

Niklas räddade min kväll igår. :) Alla va så jävla trökiga och bara va hemma . Okej, de va Niklas oxå men han vela ha sällskap, eller kanske inte vela men jag trängde ma på ändå. ;> Kom till honom runt halv elva tiden, slog igång Saw V som jag redan sätt och den är ju asläskig den , men riktigt kass. Nickepicke va as skrajj xD nerå. Det var jag som satt och gömde mig bakom kudden (a) MEN MEN ! Efter de kika vi på poker, värsta roligt ! En fiskare, en självmordsbombare, en apa & en cowboy (elle nåt) vare som lira. Apan tog hem segern, gogogo. Klockan blev runt tre och vi hoppa till sängs.

Låg och dryga och mös lite. Ah, och den där Niklas då. Jätte rolig är han.... Skrämde skiten ur mig och sa att det stog en tant bakom mig, tvinga mig och hejja på henne och skit. Hon bodde tydligen i hans garderob, och den stog öppen så de va ju asläskigt. HAHA, så när han gick på toa la jag mig under täcket och skaka sönder. Nerå, så rädd va jag väl inte, men lite skrajsen blidde jag.

Sist vi kika på klockan va den sex och då kände jag att vi lära ställa klockan och inte sova bort dagen, men de börja med att Niklas fick ett samtal av gavlegardarna vid tio och sen ringde min klocka halv tolv men jag tyckte vi var värd mer sömn än så , så jag stängde av klockan och somna om. Runt ett vakna vi till liv men Niklas orkade inte kliva upp ur sängen så vi låg där.. till fyra tiden eller nåt xD haha lite slöööö.. Okej, jag orkade inte heller kliva upp så vi låg där och mobilnörda och dryga, karln va ju så rolig och hällde kallvatten över mig lite då och då oxå. Mysigt värre.. :O

Min taxi Ante kom och hämtade mig nästan dirr när jag klev upp, så skulle vi ju åka runt hela stan och hämta Antes innebandy polare, så Gillving, Guran & Jocke hoppa in i bilen och sen fick jag äntligen komma hem till en varm och skön dusch. Jag är fortfarande astrött och vet inte vad jag ska göra ikväll. Åka till mitt nya hem i Bomhus kanske? :) funderar påre men vet inte om jag har orken till det idag..Nä fan, varit ute och mötit frans vid busshållplatsen. Vi ska nog åka hem till Niklas en sväng. :) Tror jag. Jag vet inte riktigt. Men men , skriver väl när jag kmr hem igen eller nåt . :D puss

listaråh

Kategori: Livet

JAG ÄR:

Blyg: nää, ska man va de för? : ) elle jorå, lite ibland. beror på jö.
Smart: jag tycker, men de gör inte andra ;>
Långsam: jag? långsam? neje, dum elle
Stressad: oftast ;o men inte panikstressad
Snäll: ALLTID SNÄLL JÖH!
Dum: inte elak, men lite dum i huve kan jag ju vara har ja hört ;>
Tålmodig: om jag ändå visste vare betydderå (a)
Öppen: är jag kåt så, haha NERÅ :D SKÄMTÅSIDORÅÅ! är öppen med folk jag litar på, alltså inte många.
Ärlig: mot dom jag litar på .
Positiv: JAG JA, där har vi sveriges positivaste socialist ju!
 

JAG HAR:

Svikit en kompis: aah
Förlorat en bästa vän: yes i have
Sagt att jag älskar en kompis: jaa är välle klart,  vet aldrig när sista dagen kmr ;D
Sovit med en tjejkompis: jajje
Pussat en kompis: oja
Slagit en kompis: ingen vän inte
En kompis som vet allt: ingen vet allt. maccan vet de mesta ia
f
Berättat en hemlighet för en kompis: jess

JAG HAR:

Krossat någons hjärta: kan inte göra mer än å säga felåt :/
Varit otrogen: nejnej.. långti från, är en som håller ma till en pers ja ;> sån där dutti flicka.
Blivit sårad: ja

FAVORITER:

Låt just nu:  miguel angel ft. demarco - standing soldier får jag väl ta å väljarå.
Pryl: mobilen
Film: pinapple express är asbra! men en liten kärleksfilm så äre lätt a walk to remember.
Bok: typ inte läst någon så .. hm, princess daisy :)
Lärare i skolan: rektorn henke ! (h) åså min älskling DÄNNIIIIE
Frukt: äpple?

JAG HAR:

Sytt: ett kuddöverdrag, eller vadå?
Opererats: lite grannrå.
Cyklat omkull: cykla in i en sten när carro satt på styret, båda kolla bakåt och vips sare bara så låg lillesyrran bakom stenen och skrek :$
Sjungit i duschen: ja, men inte fan låtere bra int

Hoppat på en studsmatta: oja
Fobi för något: spindlar, höjdskräck, blod irl alltså (inte film), cellskräck, och om de finns, så .. polis fobi, LÄTT!
Sett någon dö: en kille dog i boulongerskogen i somras, han ramla mot elden men börja leva igen efter att jag tog pulsen på hans kind. RIKTIGT LÄSKIGT & ROLIGT VARE :D
Varit på begravning: nej , fick inte gå för mamma.
Sagt att jag hatar någon: jaa

ALLMÄNT OM LIVET:

Svart eller vitt: svart på vintern, vitt på sommarn tkr ja ;D
Rött eller blått: rött passar nog mig mest
Skriva eller tala: haha tala o
fc ;>
Vatten eller mjölk: mjölk te maten jö :D men annars vatten
Mobil eller MP3: mobil
Snygg eller charmig: charmig
Frukt eller grönsaker: grönsaker
Film eller serie: serie :O men inte om de tar slut :O
Festa eller ta det lugnt: beror på om jag har pöjkvän, då äre nog mest tare lugnt. men singellivet äre festa :)
Sommar eller vinter: sommar juh, dumskalle
Fredag eller lördag: lördag
Ljus eller lampa: ljus
Kärlek eller vänskap: vänskap
Bio eller hemmakväll: hemmakväll
Favorit parfym: calvin clain tjej pärfan  asså, asgooooo :D
Hårfärg: jaru, just nu är väl håret svart/mörkbrunt men hårbotten blondie, HAHA
Gillar att kramas: mmm , men finns ju bra mycket mysare grejjer å pröva på ;>
Har du många väskor: Nä inte många.
Lyssnar helst på: mina skämt
Kittlig: säger jag ja så kittlar ni mig -grina-

HAR JAG NÅNSIN:

Ätit sushi/råfisk: neeeeeeee, hallåååååååådär.
Stått på en scen: jaa men lätt att jag har, tagit emot medaljer o pokaler å sånt juh , min
fobollskarriär va ju askool ;>
Skämtat och ingen har förstått: hela dan, varje dag

GILLAR ATT:

Ge massage: ge mig istället?
Få massage: älskar
Gå promenader: ahrå, de kan väll gå de å. GÅ, HAHA :D

ÖVRIGT:

Svär du mycket: ja, men de är inte meningen . :o min lilla ligist syster lär mig 8-)
När duschade du senast: nysseli
Vad var det sista du skrev till en kompis: "ja och man
får va slö bara man pussas"
Vad gör dig glad: närhet ( : och mina älsklings homiEz
Vad skulle du vilja göra nu: mysaa
Vart skulle du vilja åka: cyper och grekland igen. :) lätt. å en jävla massa andra ställen då. men förstå främst d :D
Åkt limousine: varje dag till skolan, va troru ;>
Varit med i en lokaltidning: lokaltidning, är de typ gd? isf ja
Varit med på tv: haha jag dööööör ! hahahaha ja.
Söndagssysselsättning:  mysaaa, cola, film
CSI eller Prison Break: pb i think.

RASTLÖS NERÅÅÅÅHH!

Kategori: Livet

Äre bara jag som inte tål att ha tråkigt? Tror fan de ja. Nu ska jag tjata sönder på folk så jag får en lekkåmpiz för ikväll. Lär ju fira att de är lov... Eller nåt. Bara ändå liksom. Hur roligt äre att sitta å kika film själv då? Nä juste, de är ju inte normala människor som gör så. ;> HEJRÅH!

Damp sida. Går ju inte ens att ladda upp bilder.. Den här kvällen måste hata mig.

MIN HELG , TYP !

Kategori: Livet

De har varit en Niklashelg. Fredag vare party hos han så somnade ju jag där (: haha. Lördag va jag typ assliten .. Sov någon timme hos Ante när jag kommit hem från Niklas. Gick över till han igen där Alex var helt själv , umgicks lite med honom och sen kom hurtikurren hem, han hade ju flytta flera timmar så han va ju ännu tröttare än mig. :o somna PÅ mig i soffan oxå , snarka mig i öra.. DÅ är man trött kan jag ju lova HAHA. Sen drog Alex, så kika vi tv heeeela dagen . Okej, vi gick en sväng till Hemköp och köpte cola, men annars vare bara soffan & sängen som gällderåh. :)

Och idag .. vakna vi väl vid elva tiden om jag minns rätt, klev upp vid ett och så blev de tvtittande igen, och lat som jag är så kom Ante och hämtade mig utanför Niklas, och dom bor asnära varann. HAHA. Så när jag väl kom till Ante så diskade jag...... |-) fast de gick rätt fort, fick skjuts hem , har duschat och inte gjort så mycket mer. Får se vad som händer ikväll.

13 dagar kvar! :D
PÖSS! :)

hallå bakfylla!

Kategori: Livet

Hua........ Gårdagen blev de bärs :D Satt hos Niklas hela kvällen och somna även brevid karln. Va muuuusigt ! höhö. Nä men va ska man skriva.. Angelica kom dit , Stolt var där , frugan Eddie, Niklas, Bella, Dennan osv. var där.

Vaknade tio av Niklas telefon , han skulle ju hjälpa någon att flytta, hejja säger jag bara ! :D stackare ju :* Jag låg kvar ett tag , sen umgicks jag lite med Eddie & Stolt. Och för inte så länge sen kom jag till Ante, jag är aptrött så jag funtar på att dra en liten pn. Känske känske inte ! Vi får se . Hoppas att Niklas är trött när han kmr hem igen så kanske jag kan gå över till han och sova sig lite ! ;> haha

bella abstinens

Kategori: Livet

Jag är så rastlös, har sååååååååååååååååååhär tråkigt. Ni fattar...Plus att jag är deprimerad, jag är en riktig tänkare nu. Hatar att jag tänker "tänk om jag inte gjort så.. tänk om jag gjort så." HATAR den tanken, TÄNK OM-tanken kan dra åt helvete, eller åtminstone försvinna.....  Tänk om jag ägnat flera månader bara sådär när jag istället kunde haft någon vid min sida , vilket jag vet att jag hade haft. Då hade jag ju haft han som jag haft & alltid ångrat att jag lämnay.. DUMMA TÄNK OM!

 Jag tänkte (jävla tänk) gå över till Niklas och puffa liv i han och härja, men tro på fan att jag kände mig dum (&blyg) och lät honom sova istället! Nu fick jag ju nästan ångest! Men se på fan, Sebbe & Adde dök upp på msn och dom är oxå bussugna ! WIHO jag tror dom räddar min natt! Snälla ? hihi. Jag kom med förslaget busplinga. Undra om dom går me påre, eller om dom kommer hit och kikar film, eller om jag går till dom. hmmm!
NÄ SE PÅ FAN! sebbe orka inte ens gå ut fast han va bussugen. ILLAAAAAAA! Så va fan händer nurå? Ska jag bara sova nu? Jag är ju ledig imorn, inte för att de egentligen brukar spela någon roll. Men va fan .. Får väl bli en rullerå.. Jag som blev så bussugen. Jag skulle krypit ner hos Niklas och piggat upp honom ändå. -sucka högt- ;> skit oxårååå.

HEJRÅÅÅÅHH!

-
Trösta? Någon?
TÅFFE skulle va bra nu. :(

En dag närmare pensionen

Kategori: Livet

Hej mina  päron milkshakes :)
Jag åkte till broder min typ runt sex tiden , skulle åka runt tre tror jag. MEN min dryga lillasyster gjorde så jag fick damp när hon tog mina kläder och stängde av datorn. Men när jag väl drog , drog jag med en djävul på axeln som gapa och skrek åt varenda kotte som rörde sig. Den där ungen kan få mig såååå ....  ARG ! Inte många som kan få mig på så dåligt humör .

"Ta av dig mina jeans"
"Om du tar av dig mina strumpor"
"Ta av jeansen först"
och en hel drös svordomar hit och dit. Så lät det ungefär. HAHA!

Är hos Ante fortfarande. Vi har tittat på en film som heter Australia (tror jag) Den var iallafall asbra, men riktigt lång. Älskar lyckliga slut ja. Visst är jag en riktig mjukis ibland? Ja, jag vet. :D å tur är väl det. Jag var inte världens bästa syster idag och kom med vitaminer ! Utan de fick pappa göra. Men jag kom och umgicks med min sjuka brorsa  ju, de är väl en bra syster? hihi Gjorde även TE! Deni!Snart är det min tur. Hoppas jag. :)Jag är förästen apsugen på att åka på kryssning. Så jag försöker få ihop ett gäng, de är ju som sagt bara jag av mina phuularä som kommer med bra idéer, roliga idéer. Så i slutet av mars, vad sägs som kryssning ? Gungande båt, vinglande människor och massa bärs.Jag har funderat och jag saknar trygghet och närhet. Du vet, känslan att ha någon. Det är det jag saknar. Jag saknar att ingen ersätter dig. Finns det någon där ute så kom hit då för fan ! Jag börjar lessna påre här! Skämtåsido de sista då! :p

ängeln på min axel är snällare än djävulen!

Kategori: Livet

Pappa gjorde ett litet misstag imorse , han sjukanmälde mig till skolan, och jag har ju apu på torsdagar.. Så när jag klev upp vare bara att ringa till älskade Tommy som är företagschef och förklara läget :) och de gick PÄRfA! Jag som verkligen lär öva in asmånga gånger om jag ska ringa något viktigt samtal. ASLÄSKIGT ÄRE JU!!! Nä, men jag har sovit riktigt skönt inatt trots min otroliga mens verk , kanske med tanke på min supermysiga dröm :D De va en riktigt mysis dröm kan jag lova. Niklas har press på sig nu ! ;) HAHA!

Har borstat tänderna, duschat, dunkat musik, pratat med Niklas & André på msn och stört lillebror lite, hans musik hörs liksom mer än min, så de är liiiite irriterande. Jävla snorunge! HAHA sällan jag känner mig äldre än vad jag är, Oliver (min halvbrorsa) är 17 år, som mig, MEN 9 månader yngre, därför är han en LILLEBROR & en LILLSKIT!Jag lär vara världens snällaste lillasyster! för jag ska nämnligen åka till min storebror i Sörby som är sjuk, stannar till på hemköp och köper Juice och Ipren (om de finns?) Hur gullig är inte jag som åker med vitaminer till bigbrow då? Jo, typ världens gulligaste lillasyster!

Så nu ska jag börja göra mig iordning och sen vet man inte vad som händer. Kanske kikar in hos Linus, Jonas & Cissi Stolpe och myser. Eller kanske slår upp Niklas dörr och gör drömmen real. HAHA =D stackare! ah förästen så ska jag plugga LITE ikväll oxå. hihi Skönt att man är ledig imorn ;)

Hare gött då.

ahmensisådärja.

Kategori: Livet

Ah dagen har ju kutat iväg riktigt fort. Jag sov länge, gick över till frajs där hon, Thias & Stivie var. fräserfrajs hade färgat stivens hår och jag kan ju lova att han va gulligullan koko som en jök, koko! Söt Stiven var orange hårig men han var ju lika söt för de ändå, men gladast var nog räven! (orange alltså) HAHAHA! nä, men de va inte fel på fridas färgning utan på Stivens tidigare råttfärg till hår! :D vi busade lite med Svea på samma gång oxå, men de förstår ni väl. Går ju inte att motstå!

Efter svängen hos frajs & hennes karl så gick jag till Sörby och hälsade på lillasyster & Jonas. Trodde att Linus & Cissi skulle vara hemma så jag fick mysa med allihopa, men inte. Det blev mys med lillesyster Caroline, Jonas & hans ormar. Såååååå söta. Jag vill ha!!!

Jag & syrran drog till mamma vid nio och så åkte vi till pappa nästan direkt. fick en massa kramisar av min älskade pappa när jag kom hem. :) pappas flicka här! Vi käka lite och sen har vi bara suttit uppe på syrrans rum och surfat , HAHA fräsigt. En kompis erbjöd mig att flytta in hos henne oxå, så vi får se hur det blir med det. Skulle va riktigt soft faktiskt.

Nä, men imorgon är det Dressman som gäller. Snart blir det väl film med lillsis och sen sängen. Puss

jag skulle hellre leva i en lögn än att leva såhär..

Kategori: Livet

Ett år och fyra månader har nu gått och jag önskar sååå väl att allt du inte borde gjort blev ogjort och att du aldrig berättade någonting som fick mig att ändra uppfattning om dig, de som fick mig att lämna dig.. Jag trodde du skulle förstå hur ont det gjorde i mig, efter att ha fått tagit allt de där, och sen få veta att det var en hel drös otroheter. Jag älskade ju dig och du vet precis hur mycket! Vi gick aldrig i sär, vi var alltid tillsammans och än idag vill jag att det ska vara så!! Minns du trädet du ristade in våra namn i? Jag går dit än idag. Om jag kunde få något ogjort så skulle jag varken valt att ta bort allt all smärta eller någon av otroheterna, jag hade fått dig att hålla tyst, jag ville ju bara att du skulle fortsätta att älska mig lika mycket som du gjorde ELLER så hade jag fått min egen mening osagd. Jag ville aldrig göra slut med dig, men för en gångs skull gjorde jag något emot min vilja och lyssnade på alla andra, och du ser ju själv hur det blev. Jag ångrar det så mycket. Jag skulle hellre vara tillsammans med dig & må dåligt över allt som hänt, än att vara utan dig och lycklig. Det skulle aldrig bli såhär. Det plågar mig varje dag att det var jag som lämnade dig och jag önskar sååå att jag aldrig gjorde det.. Mer än allt annat! Jag skulle hellre leva i en lögn, än att leva såhär.
Du fick mig alltid att le.
Jag var den lyckligaste i världen med dig
och jag vet att jag alltid kommer att älska dig!

ögonsten

Kategori: Livet

NÄÄ, jag har inte varit i skolan! Jag har sovit. och nu är jag vaken! Pratar med Niklas som är galen i mig :D och André. Pratar lite åsåråå . Vet inte vad som händer sen, om man kanske ska hooka upp med Alex. Dunno dunno. fast jag skulle vela ta ett bad typ nu. mmmmmmmmh, marabouuuuu va mys! :D

han är inte bög, han är som mig + lite mer annorlunda.
änd i löve him väry match ! here he is.  ♥ chago.blogg.se

snart äre min tur att bli kung i baren!

Kategori: LivetGrattis på 18 års dagen Jerrones ! :D <3och grattis soet frajs på namnsdagen ! :D♥

wiho

Kategori: Livet

Jag & mamma kikade lite på facebook, så ser mamma att jag fått en vänförfrågan av en gammal klasskompis som jag gick med i 6an. Så säger mamma: "Lever hon än?" Haha, hon är fan lika gammal som mig ju! :D"Hej jag heter niklas och är mongolid" pratar jag med på msn nu :) Jag ska typ ... öh. Bada nu och sen blire väl sängen , om jag inte springer iväg och biter Niklas eller nåt. Wöhööö


pUSSSSSSSARÅH

puss

Kategori: Livet

Tjululuuuu! :)
Bella is back in the gejjm efter att ha varit gone in många hours! :D men nu sitter hon här.. med sin nya mobil i knät och smsar med Christoffer. Idag vaknade hon sent av att mamie & födelsedags grabben rusade in i lägenheten med kina mat och cola! Mums. Åkte till Siba och fick mig en ny mobil. Jag har ju använt asgamla mobiler i säkert två månader, så nu va det på tiden. Min mobil kunde inte lagas så jag fick en lika dan mobil av mamma, fast modellen nyare då så klart. E

fter de åkte jag med 21åringen till stan så lämnade han mig där, med Alex, Johan & Elin. Satt där ett tag och sen drog jag mig bara hem till mamma, lekt med mobilen & tagit de typ ... aslugnt. Pratar lite med zliCk och ska nog ta mig ett bad nu eller nåt. Ah, de ser ut som så. :)

Brorsan ringde precis och frågade om jag och Jonas (lillebror) var hemma, mamma svarade: ja, dom sitter vid datorerna, båda två. och så berättade mamma nu att Andreas (storebror) trodde att jag & Jonas var nere vid Konsum för där var det 8 polisbilar och en nyhetsbil. Vi är inte så busiga som alla tror, faktiskt! puss på dig ändå andreas, bara för du

fyller år.


Glattis BLUSHÄÄÄÄN<3

Kategori: Livet

Jag gjorde något sorts test och jag blev - "Den självklara sötnörden med ett tafatt men charmigt sätt." De lät ju faktiskt lite som mig :D ;) haha . Nä nu har jag gjort mitt för idag och nu blire sängen! Louise, ring och väck mig om du inte hittar mig i skolan :D gonatt på er!GRATTIIIIIIIIS STOLEBLUUUSHÄÄÄN :D <3

Jag gillar dig som du är, men lite förändring skulle väl inte skada? Puss♥

i need you

Kategori: Livet

Tjueeeeeeeeeeh.
Varit på stan och kika på jacka på Seafun, hitta ingen i min smak direkt. Men Jocke hitta en. Efter de drog jag en sväng till mingel där Jeff, Jens, Fia & Maja var. Satt med dom en timme sen åkte jag hem. Gjorde ett omprov i Svenska för ett tag sen och koka ihop en tallrik mat oxå. Kikade på den nya serien 183 dagar , den verka riktigt kass. Men jag missade ungefär 40 min så jag vet inte.

imorn fyller min älskade storebror 21 år oxå, grattis grattis grattis favorit ! :D:D:D <3 även lillblondie & lillstolpe fyller år. congrääätz dudes ! :D snart är det min tur att bli ett helt år äldre. wohooo

jag, linn & simon har en hemlis som inte får avslöjas än men snart snart snart :D


dumskalle säger jag bara.

min vita fina neff jacka is gone fååhreaal

Kategori: Livet

Jag skäms! Jag tycker inte om skolan!

Träffade Marcus en snabbis och fan va dryg jag va i helgen. "Nä, men hur kul är de då.. Jag har blivit misshandlad IGEN, nä men skit kul" HAHAHAHAHAH :D:D:D grejen va ju den att jag inte blivit misshandlad hlr, jag vela bara träffa han så därför sa jag sådär :'D shit vilken gaphals jag är ! Och nu ska jag åka ner på stan och träffa Carro, Julia & Jocke så ska vi kika efter jacka från seafun åt Jocke och mig. :)

Pusseliiiii

galning

Kategori: Livet


Idag har jag busat med mongona hemma hos mongona. höhö Det var Alex, Niklas & Eddie. :) Blev kika lite fotboll , sen blev de bara att dra hem. Har varit hemma hela dagen eftersom att jag & en viss person hade planerat att träffas som miljoner gånger! MEN !!!!!!!!!!! thjrkesw - nej . Förstår inte varför jag går på de varje gång.  Tro mig, jag vill inte såra dig på nåt sätt och kommer aldrig göra. Jag vill bara att du är lycklig och det spelar ingen roll om de är med mig eller någon annan. Du kommer nog aldrig förstå. Och jag kommer nog aldrig förstå mig på dig.. Hatar den känslan. Du är så långt bort men samtidigt så nära..

Jag är så dum !!! Åh . Tittar på Andra Avenyn nu och pratar med zlick =D Blir väl sängen snart så jag kommer upp imorn. mm, va frestande med skola. jihooo. herrååå

fan för mig, alla hjärtansdag & dig

Kategori: Livet

Asså.. jag visste att min lördag skulle bli avskyvärd. Det började asdåligt och jag var på värsta humöret ever och mycket sket sig. Väl i Hille på förfest så vare rätt kul. Satt där ett gäng killar och drack öl och sprit, lirade poker. och vem åker ut först då tro? jo, lilla bella såklart! :D Runt halv elva åkte vi mot aberg, men då slockna min hjärna och jag minns nästan ingenting och de jag väl minns får jag inte ihop... Skulle ni få ihop vad jag gjort under kvällen om de ända ni fick veta var:


en döv spanjor hora
underbara frallan
en kniv
tom lägenhet
gammal kärring
polis


Ne, juste. Jag minns inget typ. Jag kom hem iallafall och polisen va på min sida, wiho! :) banka på dörrn hos morsan så dom kom ut och öppna , de dumma var att jag aldrig kollade om dörren va låst... för de va den ju inte. Somnade efter någon timmes härjade.

-

Och jag kan ju lova att jag mådde piss när jag vakna idag. De ända jag ville ha när Sune väckte mig var - SÖMN!! Mera sömn! Nä, men sånna här dagar är man värd ibland. Lördag den 14 februari, alla hjärtansdag, blev min Fredag den 13. Usch för den dagen. Jag snear så fort jag hör något som jag verkligen inte gillar. Jag skulle inte våga vara inärheten av mig om jag var någon annan. helt ärligt asså. Man vet aldrig vem som får ett slag på snoken. haha


Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt

fuck you!

fan för mig

Kategori: Livet

mer än så har jag inte att säga ... fan för mig & alla hjärtans jävla dag!
tack för all hjälp igår frallan! <3

"ALLA HJÄRTANSDAG"

Kategori: Livet

m, vakna sent med värsta dåliga humöret för en viss person ringde och väckte mig och när jag svara dog hormobilen. wiho. bra början på dan! de blev macka, dusch, bila till aberg, möta thobbe som blev en början på att rädda min dag sen vet jag inte hur resten blir. men jag kan tänka mig att det blir sååååååååå negativt som de bara går. jag känner mig som grinchen. m, hej grinch.

ska fixa mig nu och sen blire väl supa i hille och sen aberg. om vi inte kommer till aberg så vet jag någon som ska dö! så dåligt humör är jag på. den andra som sviker mig idag kmr få en feting :D närå. bara om de är alex. :D

hej

tyugiojp

Kategori: Livet

Igår blev de luncha med Jerra, jobba mellan 14-16.30, och mot kvällen bio med Andreas, Kudden, Jocke, Simon, Gibbs, Ronja & Ewe. Skit läskig varen, men inte allt för bra! Efter bion drog jag till pappa, hann va hemma ett tag sen åkte jag till stan för att va schysst å lämna pengar åt adde och kudden så dom skulle komma hem men då hade maccan redan pröjsa. :) så jag åkte hem å sov..

JAG HATAR DEN HÄR DAGEN , ALLT HAR BARA GÅTT ÅT HELVETE !

lillasyster & bästakompis konverationslogg

Kategori: Livet

ANDREAZzZzz;; says (23:45):

sov nu din ligist

carolineee /film, sleepin' 0768105194 says (23:46):

vadå ligist hahaha jag är ju lugn ja = )

ANDREAZzZzz;; says (23:47):

haha, tror jag vad jag vill om

carolineee /film, sleepin' 0768105194 says (23:47):

ja de är klart lika lugn som storasyster vettö haha

ANDREAZzZzz;; says (23:47):

haha hon kan leva rövare på fyllan hon

carolineee /film, sleepin' 0768105194 says (23:48):

jag vet, blir ju rädd för henne då ja hahaha

ANDREAZzZzz;; says (23:48):

ska jag vara ärlig..

blir fan de ja med :$
-

HAHAHAHAHAH :D shit va kul han är ! När Carro skicka de där till mig trodde jag det var min storebrorsa som hon skrivit med. Men sen såg jag ju att de va min Addiee :D:D Hahahahaha lilla gubben då ! <3


Nu ska jag krypa ner i sängen och kika Scrubs. 2½men är värsta sent idag och jag måste sova för jag har skola mellan 09.00-12.45, sen blire luncha med Jerrones mellan 13-14 och mellan 14.15-16.00 erbjöd jag mig att jobba på Dressman. OCH IMORGON KVÄLL BLIRE SOM SAGT BIO! :D:D WIHO.. får se om jag vaknar imorn om de blir nå skola. Höppas :D herå

♥♥♥

PUSSSSSSS VA GLAD JAG ÄR !!!

Kategori: Livet

Igår kväll var jag bara hemma hela kvällen. Jag hade typ dampryck. Jag ville ut men jag bestämde mig för att bara vara inne! Hade assvårt att somna, låg och kika på Scrubs, 2½men & Navy CSI eller vad de heter.. Jag ville drömma nåt roligt inatt, men de gjorde jag inte :(

Idag tokväckte Sune mig som en galning, även Jonas. Dunka ashög musik i öronen på mig.. Sa han. Men jag vägra liksom. Jag visste inte ens att dom väckt mig. :s snacka om att sova djupt. Minns bara att Sune sa "Bella, du ska ta bussen till jobbet om 30 minuter" Då plinga det i skallen kan jag ju lova. flög upp ur sängen, in på toa och sminka mig, drog på mig kläder, käka en risifrutti och sen blev de att gå till bussen. Jag hann och jag var nästan i tid! :) En minut sen, men det gjorde ju inget!

Jobbade intensivt idag, heter det så? Haha, Jag var ialla fall duktig, så jag menade. Hjälpte kunder, fick plagg sålda och så tillochmed. På lunchen gick jag upp på mingel och satt mig med Jeff, Jerra, Jens & Sjögga. Tog en kaffe sen drog jag tillbax och jobbade till sex.

Mötte upp Alex direkt efter jobbet, kirrade nio biobiljetter till imorgon. Vi ska se fredag den 13, den nya. Värsta läskigt! fanns bara platser på rad ett så där ska vi sitta. HAHA ! :D det blir jag, Adde, Ronja, Kudden, Simon, Alex, kanske Ronjas kompis, Stiven, Elin. Det blir kul.

Efter vi bokat biljetter så satte vi oss på mingel ett tag och sen rullade Jeff in! Jag tjata på att åka hem redan klockan sju men jag kom aldrig iväg förän tio då det stängde! Vi snacka en massa minnen och min födelsedag! Kommer bli kalaskul jue :D Hoppas verkligen att frida & Malin kommer till Gävle ! Lite tråkigt att vissa inte fyllt 18 än. Dom åker ut klockan tio. :( Men dom får hitta på nåt kul nån annanstans resten av kvällen för jag och resten ska ha skeeta kul kan jag feting lova!

I min dagbok hittade jag även ett kort på Elin där det på sidan om stog:
"Vad jag tycker om Elin: Jag har tandställning men jag har raka tänder, Elin har glasögon och hon har raka ögon. Jag tror vi hör ihop" HAHAHAHAHA ! :D minnen Elin, minnnen!

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Kategori: Livet

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig

även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig

även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära


Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig


säg nåntingVad jag bryr mig om nu ....
är inte samma som jag brydde mig om

musik, scrubs, 2½ men, sömn

Kategori: Livet

Shit va jag varit rastlös hela dagen. La mig i badet och la i en inpackning i mitt otroligt slitna hår.. Efter de har jag kikat lite på Kiss kiss bang bang, och nu börjar dubbelavsnitt av Scrubs och efter de äre 2½ men! Sen blire sängen för imorgon ÄRE apu på Dressman. Jobbar mellan 10-18 som vanligt. Nä nu ska jag prata vidare med Addep och kika Scrubs.24 dagar kvar. :)
PUSSSSSSSSS!

Ante, LÄS DE HÄR !!!

Kategori: Livet

Jag vill åka utomlands !
Cypern, Spanien, Bulgarien, Grekland..
Snälla rara Andreas ge mig en utlandsresa när jag fyller 18,
de skulle sitta så fint, du kan få följa med om du vill :D
Om det är för mycket begärt, ge mig din bil, du vet att jag vill ha den!
MAN FYLLER BARA 18 EN GÅNG, KOM IHÅG DE (a) ♥

DÖTRÅKIGT ÄREE !

Kategori: Livet

Shoooee ^^,
Shit va jag satt uppe länge igår och planera pengar och skit inför sommarn. Stiven har ju liksom boka in mig, Erica & Stefan på festival den 16-18 juli (tror jag det var). det blir grymt nääjs :D Somna iaf assent, så jag orkade inte kliva upp imorse plus att jag fortfarande är lite dålig. Så jag sov till elva och sen blev de upp och fixa sig lite. Drog till mingel och träffade Jeff och Stolt, sen kom även Elin :D:D Drog hem runt halv fem före va så jävla dötrist. Sen har jag inte gjort nå spec alls. Vill dra till Maccan och träffa han & Adde, men vet inte om de blir så. Ska väl slå karln en pling :)

Plinga om de händer nå roligt :)wöhö :d

minnen minnen ..

Kategori: Livet

I min dagbok 1998 hade jag skrivit:
"idag blev carro arg på mig. jag sa att jag hade 3 cm mellanrum mellan mina framtänder och då sa hon - det var väl mina du mena eller?"

När jag & Hannah Berg var bästavänner var vi rätt dumma:
"Jullan e en konstig tjej som blir sur för vad som hälst! Izsa e en tjej som är snäll, men ändå lik sin syrra ibland, Jill är en tjockis som rullar iväg när man knuffar på henne"

"Tänk att Hannah kommer att dö nån dag! vad hemskt"

Ett gammalt brev jag skulle skicka till Kenan:

"Kenan, vi hade inget och kommer inte ha nåt heller. Är du sur för att jag inte är kär i dig längre? Jag är kär i Zacke. Jag får väl gilla vem jag vill, eller hur? Du är konstig"

-

Sen läste jag Carros dagbok:
"Till Isa! Vi har samma blod, det ger oss rika mod. Jag kommer aldrig låta någon göra dig illa, så det är bara att chilla. Våga ta ett steg fram och känn dig trygg, för jag kommer alltid backa din rygg. Jag älskar dig från dag ett till graven"

Gobiten :D

och en gammal artikel från en tidning.
"I finalen flickor 13 på strömvallen mellan Valbo och Brynäs blev en trevlig match som Brynäs till slut kunde vinna med 3-1. Brynäs började bäst och Linn Westerdahl kunde göra både ett och två noll på fina långskot som seglade över Linda Hallqvist i Valbos mål. Valbo gav inte upp utan man jämnade ut spelat i andra halvan av första halvlek, Brynäs var under den andra halvan något bättre laget och Valbo kom endast upp i några ströanfall. en straff för Brynäs kom att avgöra då Isabelle Lundin säkert satte 3-1 målet. i Valbo som matchen igenom kämpade bra var målskytten Amanda Larsson, duktig och i Brynäs utmärkte sig tvåmålsskytten Linn Westerdahl mest."

Wehooow, jag saknar futbåållen :D

handla - laga mat - ante - frida - mingel - mamma

Kategori: Livet

Jepp jepp. Morsan hämtade mig hos Ante halv tre, vi åkte och handlade lite käk på ica maxi och jag hann hem till Ante och fixa käk innan han hann hem. Men fyfan va jag är dålig på att göra mat. Sjukt äcklig pyttipanna blev det. Jag slängde mig in i duschen och efter de så fick jag skjuts till Frida och Matte. Dom hade ju köpt en liten vovve :D Shit va sjukt söt den är ! Lilla Svea.. Super duper liten är hon! :D mmmmmh :D:D:D Halv sex åkte jag ner på stan och fikade med tjejerna från nian. Elin, Emma, Amanda, Malin, Julia & Melinda. Satt där en timme typ. Sen kila alla hem, jag och Elin blev kvar. och eftersom Elins pojk Jeff, Alex & Fia satt och fika så joinade vi dom. Åtta tog jag bussen hem till morsan och kikat igenom en massa gamla brev och kort som jag fått när jag var liten. Skit roligt :D

Aja . Pöss

överaska storebror med mat :)

Kategori: Livet

brorsan väckte mig väldigt sent idag, 08,20. han försov sig lite. och jag kände mig så jävla dålig i morse så jag gick och la mig i antes säng när han drog till jobbet. sov ända till ett. dunkar musik och spolar upp badvatten. och jag ska vara snäll mot ante och göra pyttipanna till oss till han kommer hem klockan tre. :) han flickvän kmr till gävle ikväll så då slipper han gå och må äta tills hon kmr hem ;D så jag ska ner i badet sen blire matlagarN bella! :D efter jag och ante käkat ska jag till snyggfrajs och hälsa på deras supersoeta SVEA ! :D:D hennes lilla hyntvalp :D mot kvällen blire fika med åtminstone elin, melinda, julia och säkert christine. emma, amanda, josse och malin kmr säkert oxå. tjejerna från nian. mys. :) hörs sen vettja :D


I've been travelin on this road too long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone,

goodbye my lover, goodbye my friend

Kategori: Livet

jag glömde skriva nå roligt igår kom jag på nu :D när ante hämtade mig när jag skulle diska så ser jag att han fortfarande hade julgranen kvar! hahahaha granens ända klädsel var glitter och kulor, allt barr låg under granen på golvet. så de va ba att klä av granfan och så säger ante "bella kuta ut med den från balkongen" , ah visst tänker jag . ante öppnar dörren och jag kutar in med grantoppen i nacken på han . haha shit va ont :D sen fick ante för sig att vi lära vända på granen så de bredaste va längst fram. nä då fastna den i dörren vettu. ante putta på men inte fan hjälpte det eller :D hahah tillslut blev de att kasta granhelvete åt helvete :D ner för balkongen!

HIHI VA ROLIGT :DAndrejas :D:D♥♥♥

gud tog delar av de fulaste människorna och bildade dig

Kategori: Livet

ah igår kväll så fick alex för sig att vi skulle fika , så jag åkte ner till stan och träffa honom , gick upp på waynes där christine och mathilde satt, så vi satte oss med dom och fika lite. jag och alex drog till ronja runt tio och lira kort och umgicks, klockan blev mkt så han lära sova hos mig.. så vi traska till mig och jag kan lova att jag aldrig varit med om drygare snubbe. ärligt ! sjukt dryg va du alex , blev irriterad som fan :P

hur som helst. klev upp å käka frukost , sen drog vi till stan . satte oss på mingel med jeff, och sen rulla de in en massa folk som kom och gick . runt fem tiden kom andreas och hämtade mig, åkte hem till honom. fick bort en skuld till honom på 2500 för att diska. rätt nice ju :):) sen så hämtade jag &  Ante upp elin och christine så körde han oss till mingel . satt där och fika. alex va där och sen kom jeff. fröken svanberg & fia dök upp sen å.

tog bussen hem runt tio, hämtade min dator & lite kläder hos mamma sen hämta andreas upp mig så nu sitter jag hos honom. gjorde varma mackor i ugnen åt oss, fy i helvete va starka dom va. sen efter man borsta tänderna och använde lysterine så vare bara att sticka tungan under vattenkranen för de va så jävla starkt.. fortfarande :D haha !

Sitter å. pratar med bästa adieboy på msn och lillesyster (: du är så bra adde <3 :) om en timme ungefär börjar 2½men så de blir att slagga efter de. :) ah men imorn då. ante ska väcka mig 07.20 , han ska köra mig till skolan när han åker till jobbet ... känner mg taggar att duscha & göra mig klar på 30 min , inte ett dugg taggad på matte b och en håltimme på 2½ timme! Jippi!

saknar dig CHRISTOFFER :)
myche praa - marcus, adde, kudden, jocke, stiven, wille, linus

Söndag

Kategori: Livet

Tjena dönickar!
Jag mår ovanligt bra idag, söndagar brukar inte vara min dag. Hur som helst så somnade jag hos Maccan igår runt ett och de blev en tretimmars däck. När jag vaknade var Fredrik där. Haha stackarn han hade varit där två timmar då :D Satt kvar till femtiden sen körde Fredrik hem oss till han. Mös lite oså. :) Jag hade assvårt att somna så runt tolv tiden på dagen somnade jag och klev upp två. Då vaknade Fredrik oxå. Jag drog till Marcus vid fyra och satt där tills nu. Gamla vanliga var där. Dom skulle dra å köpa kinamat så jag drog mig till morsan och ska duscha oså. :) Tänkte dra till Maccan lite senare igen om jag orkar. Skulle mysa med Louise idag, men hon är sjuker stackarn! Nä nu ska jag ta nåt att käka.

Puss påla :)
och lycka till imorn!

Uppsala - Gävle

Kategori: Livet

Riktigt roligt vare igår! Jag, Linus, Marcus & Persson åkte till Kalle där det var några. De dracks och riktigt härligt vare! Jag och Marcus fick skjuts till Linus runt tolv tiden, satte igång en film och slagga. Sov länge och när vi väl vakna så låg vi och drog oss och mös nästan hela dagen. Peter kom joinade oxå! Runt åtta drog vi till pizzerian, köpte med mig två mackor och sen tog jag och Marcus bussen in till Uppsala. En macka till mig & en till Marcus, satt på bussen och skämde ut oss. Självklart sätter de sig folk bakom och brevid oss och döglor, när Marcus plockar ut alla grönsaker ur mackan. Så säger han "Men bella hur kommer de sig att du inte gillar grönsaker?" haha ;D pinit!

När vi var i Uppsala, så ringer Linus & säger att han kan köra oss till Gävle, så vi joinade Uppsala toaletten som vi alltid gör :D haha så mys! Sen kom Linus, Persson & Peter, så kör dom oss till Gävle. Marcus va så troett och somna på min axel. När vi kom till Marcus så var Natasha & Hampus där, chilla lite sen drog alla. Nu sitter jag hos Marcus med han, Natasha & Jens. Chillar lite. :) Får se vad som händer sen, om de blir slagga här hos Bästavännen eller hos Fredrik. Får se. Pallar inte åka till Brynäs själv, åker dit om vi åker dit tsm annars blire aberg slagg helt enkelt. hihi.

Pöss på bästavän Marcus
& alla underbara ! ♥

M, jag finns alltid

Kategori: Livet

Jag älskar dig mest av allt Marcus Sigbjörnsson!
Världens underbaraste bästavän, ever!
Skulle offra allt för dig, baby. Jag menar det..
För dig går jag genom eld och vatten. ♥♥♥

PÖSSSSSS PÅ UPPSALA

Kategori: Livet

HEAJ :D:D
Nu sitter jag hos Linus i Uppsala med älsklings Marcus & Persson :D Vi väntar på Linus som är typ huuuuur seg som helst! Peter är oxå påväg hit , så vi ska mysa lite till. Linus pappa Olle ligger på soffan med kissen Pricken sover sååå soett :) Jag hoppa på tåget i Gävle halv fem, tog samma tåg som Louise & Patricia. Dom skulle ju på galey i Uppsala, och jag skulle hit till mina mysbarn . Så ah, vi ska väl ner till pizzerian och köpa en pizza som jag och Marcus ska gnaga på, sen hem till Kalle och mysa ännu mer med lite folk.

Jag & Persson satt och snacka om hur Kalle stavas, om de är C eller K.

Maccan - Vadå C?
Bella - Bella stavas med C?
Maccan - hahaha neee
Bella - Äre K då?
Maccan - haha ne inget av de visst om de av christian eller nåt

Så jävla soet han är bejben min!

Nu ska vi mysa! Hejpropp

POLISfÖRHÖRET DONE !

Kategori: Livet

SÅDÄRJA ! :) i did it.
förhöret gick bra.. Tog väl en 40 minuter eller nåt. Träffade Oliver på bussen hem så det kanske blir att hooka upp med honom ikväll då, eller fredrik! eller Marcus. Eller ah, jag ska träffa Marcus, han är i Uppsala nu, kommer han inte hem så ska jag åka dit! MARCUS BÄSTAVÄN EVER!<3 Just nu ska jag, mamma, Sune & Jonas till seafun och köpa present till jonas. :)

Shit va kasst jag mår av att se dig såhär! Det gör ONT i mig av att se och höra allt! Önska bara att allt kunde vara som förr. :'( Jag älskar ju dig! <3


"Är du blind, din döva fan?"

jag är nervis!

Kategori: Livet

Hellööw (a)
Det blev inge skola för mig i morse, jag va aptrött! Är det fortfarande men jag lär ju gå på de där förhöret.. Jag är nervös, tänk då hur jag kommer vara när jag sitter och pratar med poliser då. AJM GÅNNA DAAAJ! Och morsan är ju så snäll och stöttar mig. "Dom brukar bura in folk i åtta timmar tror jag, så jag efterlyser dig väl imorgon om du inte kommer hem" Haha schysst. Ska käka upp mackan nu och sen ta bussen till stan. Wish me luck! :)

Grattis lillebror på 16 års dagen! :) <3Puss

PUSS PÅ DEN HÄR KVÄLLEN!

Kategori: Livet

Tjena. Är ni på lika bra humör som mig? :D wey!
Kom precis hem från freeedrik! Vi skulle kika film bara han och jag, men så var stoffe & (oj.. minns inte hans namn :O) där.. Så våran film blev att kika på en båt som åkte runt och sköt andra båtar. Alltså tvspel. Verkligen jättekul! :D nat! Sen lira vi kort och sen kika vi på en riktig film, Stoffe drog runt tio kanske. Riktigt mysigt vare! :) Älskar människor med humor! Oh like it like it! :D

Stoffe - "Har du pojkvän?"
Bella - "Näe. Har du flickvän?"
Stoffe - "Ja, men asså de gör inget, vi kan ha sex ändå. Hon behöver inte få veta något!"

Och när vi lira kort va fredrik så trött så han ba .. "Bella , vill du ha sex?" Alla börja asgarva och han fatta ingenting, "Men vadå? Jag fråga ju bara om hon vela ha en sexa?" hahahah

SOET!


Nä, jag måste fan sova nu så jag kommer upp imorgon! först är det tänkt att jag ska gå i skolan mellan 8.00-09.45 och klockan 10 är det förhör. Om någon söt människa är vaken tidigt så väck mig ! Viktigt att jag kommer dit :) HEJDÅ

=)=)=)

Kategori: Livet

Nu har jag slutat jobba. fy i helvete vad jag har ont i fötterna !

hahaha skönaste idag:
"hörru, köp sex fett fresha strumpor för 99 spänn! fett fresha asså!"

En av dom som jobba där sa så till en gubbe som va typ 80! :D

Men nu ska jag in i duschen och sen åka till fredrik! :)

hard work work

Kategori: Livet

Tjääna ! (:
Inte många timmars sömn men inte dör jag för det eller .. Börjar jobba om en halv timme så jag ska snart traska mig mot bussen. får se vad som händer efter jobbet, om det blir fredrik eller vad det nu kan bli. :) Måste packa ner alla grejjer nu och hoppa i skorna. Luren är alltid med (:

PösSszsSs :)

Min Onsdag!

Kategori: Livet

Jag och Louise drog in på mingel ett tag och hejja på allt folk, efter det drog vi vidare till Waynes där vi slog våra ner våra feta arslen och beställde in varsin toast. Gött :) Det blev ingen långvarig fika, för morsan kom och hämtade mig för att shoppa mat, och hon vet att jag vill följa med ;) wonder why (a) höhöö närå, men vela kolla om man såg toffe faktiskt! men inte :D åkte runt och stor shoppa över allt, och berättade allt om misshandeln för mamsingen och polisen hade ringt henne men hon hade inte orkat ringa upp för hon trodde det gällde något annat, så när jag berätta förstog hon ju att det var angående mig . "Polisen måste kunna vårat hem nr utantill så ofta som de ringt på sista tiden, jävla snorungar!!" Själv klämde jag till med ett förlåt, hehe vad skulle jag säga då? ;) 

Suttit och pratat med Adieboy som jag saknar såå <3 , och runt sex tiden så kom Cattis hit och hade MaryKay con ... (nånting) visade upp hudvårdsprodukter för morsan och jag satt ju i köket vid datorn så jag lyssnade jag å. Ante kom

förbi med en snusdosa, så han räddade min dag! Har inte haft på två dagar, för jag inte haft nå pengar. Jag har levt på Jerra & Tom, vilket jag hatar att göra, Leva på andra.

Ska nog ta ett bad, kika Andra Avenyn & lite Oth och sen blir det sängen. Blir en lång dag imorgon, 10-18! Eller inte för er som går i skolan/jobbar 8h per dag, men för mig äre många fler timmar än vanligt! Mina fötter får jätte jätte ont av att trippa runt så länge ! Jag föredrar hellre att sitta still, ELLER åtminstone få ha på mig ett par bekväma skor (a)
Puss & adjö!

Stiven :)<3

Kategori: Livet

Sitter hemma och pratar med Stiven på msn. Vi har inte sätts på säkert över två veckor nu och i vanliga fall träffas vi varje dag. Så jag saknar han som ni säkert förstår. (& alla andra, speciellt adde♥) ..

bella says:

ja du träffar massa nya men du skiter i mig ditt as!

s†i√eN, says:

men du är inget av intresse att stöta på haha

bella says:

haha men du ska inte stöta på mig , du ska vara med mig för jag är din BÄSTABELLA EVER !

bella says:

skulle du stöta på mig skulle jag slå dig

s†i√eN, says:

skulle du stöta på mig skulle ja skalla dig

Hahahaha :D

Jag är rädd för poliser!

Kategori: Livet

Somnade innan elva igår så jag hann aldrig skriva något ! :) Jag brukar ju aldrig somna innan tolv, but i did it! :) När morsan väckte mig i morse så orkade jag inte gå iväg på Matten och sen ha håltimme typ 2½ timme. Så jag somnade om och åkte till lektion nr två som började halv ett. Träffade Jens på bussen! :)

När jag väl var i skolan började vi med näthandel, ska jämföra Nelly.se med H&M. Så ringer polisen :O änd i heeejt the police :O serri alltså jag är så jävla rädd för dom! Så säger dom att jag ska in på förhör på fredag klockan tio !!! ah men shit! .. någon minut senare kommer de in tre poliser på min skola och jag höll på att döööö , i got pääänik så innnnnii alltså! men dom skulle tydligen ha föreläsning för rättskunskapen! tacka gud att jag inte har de. jag skulle dööö!

Slutar om 50 min , då ska jag till mingel med Louise , lär snacka med Sofie oxå !
Hööörs då! :)
1 september 2007 @ Bella & Wurr , Poolparty
Melinda, Jag, Hanna, Louise


1september 2007 @ Bella & Wurr, Poolparty
Bella & Josefine


1september 2007 @Bella & Wurr, Poolparty
Hanna, Louise, jag


12oktober 2007 @Söder fest.
Bella Lundin


12oktober 2007 @Söderfesten
Bella, Louise, Hanna


12oktober 2007 @Söderfest
Jag och dåvarande pöjkvännen André


21september 2007 @ Brunnsvik fest
Bella, Hanna, Pelle


21september 2007 @ Brunnsvik
Bella och Louise


21september 2007 @ Brunnsvik
Lite Louise, Hanna, Bella


29september 2007 @ Josefine partajj
Bella, Josefine, Melinda

Jag är såååååå ...

Kategori: Livet

trööööööööööööööööööööööööööööööööööött !


Tänkte skriva ngn rad sen OM jag håller mig vaken, även lägga ut någon gammal fest bild. fick en jävla massa av Louise. haha roligt att se fan va vi skrattade! :D


Jag önska att det vore vi

Måndagen avklarad

Kategori: Livet

De är nå fel , kan inte lägga ut bilder på bloggen så jag får göra det sen! Idag vakna jag runt sju, klev upp och gjorde mig klar. första lektionen var administration, och andra var praktiskmarknadsföring. Slutade 13.45 och då trilla jag och Louise in på mingel där vi satt en timme kanske. När Louise åkte hem så kom Jens & Brallan dit och joinade mig. Därefter Jerra och Jeff. Riktigt trevligt. Drog mig mot bussen vid sex men då träffade jag syrran så jag haka på henne till tågstationen, fick en mobil och sen drog vi hem.. åt olika håll, hon till pappa och jag till mamma.

Hos mami var Anteboy (: Kikade på ny lägenhet till honom och så bada jag å så.. Bara tagit de lugnt. Hjälpt mamma med hennes msn och de är så kul ! Hahah hon skrev till sin syster på msn, "Hej lillesyster, storesyster här. Kram" hahaha hur soet är hon inte ? :D Dagen har gått så fort. Skrev ner några rader om Alexandra mannen oxå. Muntligt imorgon inför halva klassen, jag kommer skita ner mig.
Go Bellibus, Lonislus & Mimmimus! Hejja hejja! ",


Jag saknar & älskar dig pappa <3 ♥♥♥

Söndagen

Kategori: Livet

Ah, den dagen va oxå en bakisdag. Vela bara ha cola och sömn. Men istället fär cola fick jag godis, nämnligen Wille :D haha ! Åkte till honom runt elva och så tog vi det lugnt hela hela dagen, skit skönt å ba chilla sådär, speciellt med han! William Liberg är den absolut bästa på att dra skämt, efter mig :D helt galet va jag älskar hans skämt! Vi kika på två filmer, tvprogram oså. :) Runt tio på kvällen drog jag hem, så hoppa han på bussen för han skulle förbi Johnny och hämta sin bil :)

Jag tog ett bad, somna typ ! haha jag hade ju inte sovit sen i fredags då så jag va ju dötrött. Somnade direkt när jag la mig i sängen! De är så jävla skönt att sova! (a)


LÖrdag

Kategori: Livet

Ja, min fredag blev ju riktigt rolig fast att dom där turkarna va lite väl iiuuh! När jag vaknade på lördagen kan jag ju lova att jag började fundera på att spendera kvällen i soffan framför tv:n, så dåligt mådde jag. Och jag är inte den som stannar hemma istället för att festa, hellno att jag gör. Då kanske ni förstår att jag mådde riktigt dåligt! ;)

Men men . Jag och mamma åkte en sväng till Torsåker och hämtade Sune, när vi väl var hemma så gjorde jag mig iordning.. Väldigt väldigt sakta. Jag ville att lördagen skulle vara söndag! :D slappdag! Men nejnej. Drog på ma klänning & klackisar och åkte till Elin där hon, Christine & Mathilde var. "Du kommer inte in här om du inte har klänning & klackskor" Haha! Vilken jävel hon kan vara ! Vi började supa & fixa oss.

Runt halv tio-tio tiden så åkte vi till Estraden, träffade Louise. Direkt när vi hoppa av bussen så kmr snuten

fram och häller ut min & Louise (trore va hennes) dricka.. Riktigt irriterande så de pluppa ju ut nån spydig kommentar här och där. Och vet ni? Man kan få sitta i fyllecell för dålig attityd! Oschysst!

Drog in på estraden och i kön in så blev de bråk.. Varför kmr folk fram till mig och börjar tjaffsa varje jävla helg? Börjar bli riktigt less. Väl där inne träffa jag en massa älsklingar. Lorentz & m. Zacharias va på scen, även Toni och säkert någon till men jag va inte direkt "åååh kolla han" hehehe. Marcus, Jens & Erik droppa även in så de blev att jag hängde med dom hela kvällen. Återigen ett tjaffs, denna gång med en kille så hela Sätra va ju typ efter mig enligt honom, men sen kom de fram en massa som bad om ursäkt, folk som jag aldrig snackat med :s öh

När det var slut så fick jag en kram av Lorentz, haha värsta soett ;D Jag och Marcus försökte komma på bussen med Jens men han vägra så det blev att Jens försvann i Sätra och jag och Marcus hamnade på lokalfest. Där det blev bråk IGEN, (samma tjej som i kön in till estraden) , hon trodde jag hade snott ett cigg paket , och jag röker inte ens. Så där stog hon, med en kniv i ena handen och en stekpanna i andra. Haha. :)

Runt tre tiden kom snuten och alla börja springa typ. Marcus, jag, Mona, Masse, Carro, Maria & Rocco var kvar. Rocco eller va fan han nu hette börja käfta som fan så jag kom ju med någon soet kommentar om att han såg ut som en bög.. Han blir tyst ett tag innan han säger "Jag är bög?" HAHAH! :D Då höll jag på att dö! Klockan fem åkte jag och Maccan hem till honom , han slockna dirr och jag höll mig vaken hela natten och hela söndagen. :)

Jag vet inte hur många som frågade något om mig och Marcus, haha. "Åh va söta ni är, hur länge har ni varit tillsammans? Är det där din pojkvän Bella? Ska ni ha sex? Woooow, va ska ni göra då? Är ni kära?" Haha fick förklara typ tusen gånger att vi bara är bästisar och att de aldrig varit mer än vänskap.

Hade inte jag varit med dig i lördags Maccan hade jag varit på sjukan, de saru själv haha! Tack att du finns! :) Jag älskar dig , världens bästa ! ♥♥♥

Skolarbete - Praktisk Marknadsföring!

Kategori: Livet

Produktplacering - framtiden marknadsföring?
Bella:
 Hm.. Alla vill ju att det ska läggas ner så stäng ner de så jag och Louise kan sälja skiten!
Louise: Jag tycker dom ska lägga ner den där skiten NU! NUNUNUNU!!!!!! Alla skådespelare ska heta LOUISE !!!!!!!! och om inte så kan dom suga bellas pulla !!! NUNUNU! Seriöst! Va drygt att jag måste skriva det här, de visste väl alla redan eller? Dah.. -_- mongolid = hanna + whiskey = fjortis !

-_-

Kategori: Livet

Pallar fortfarande inte skriva om igår och idag.. Har inte sovit sen i fredags natt så nu jävlar drar jag täcket för huvudet! Imorgon: Skola 08.55-13.45

Heeejpa!

TRÖÖÖÖÖTt & schleeet1

Kategori: Livet

Söndag morgon 05.30

VEM.
Vem är i rummet med dig?
marcus, natasha & någon annan, minns inte vad han heter
Vem fick du sms av senast? Toffe
Vem pratade du senast i telefon med? William
Vems hus var du senast i? Elins
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? Marcus
Vem önskar du att du var med nu?  Han jag är med, Marcus

VAR.
Var är din telefon?
i min ficka
Var är din mamma? hon sover.. hemma
Var sover du? inatt? hos maccan. annars i min säng hos farsan, eller i bäddsoffan hos morsan
Var fick du tag på tröjan du har på dig? de är elins, skeeta snygg!
Var åkte du senast bil? till & från torsåker, när jag & mami skulle hämta GubbeSune
Var i ditt rum är du? framför datorn, men hos Maccan. Mitt andra hem :D

VAD.
Vad åt du senast?
Nån tugga kebab, va så jävla bakis så jag inte kunde äta ens :D fyfan va jag mådde dåligt!!!
Vad drack du senast? Öl
Vad är det för färg på dina byxor? Har leggins, svarta med dragkedjor längst ner på benen
Vad är den närmaste saken som är blå? Natasha's t-shirt, eller blå och blå, den är turkos
Vad har du på fötterna? Vagabond skor
Vad är din favoritfärg? Rosa
Vad är din favorithemsida? Favoritsida, hm.. Bdb ?!
Vad hör du just nu? Immortal technique - obnoxious

NÄR.
När var senaste gången du tände ett ljus?
För Robin Arousell <3
När träffade du din pappa senast? hm.. I fredags!
När duschade du senast? Igår innan jag drog ut på galejj ^^

HAR DU NÅGONSIN.
Hånglat i mer än tre minuter?
Hallå, de är Bella vi pratar om dude :D haha
Sovit i någon annans säng? Att jag har , sover typ aldrig hemma
Hånglat på en bio? Ja, de är mysigt!
Hånglat i skogen? Hihi ja
Sovit naken? Mysigt de å!!
Kört över hastighetsgränsen? Ni ska ba veta (; höhö
Målat om ditt rum? Nä inte mitt rum, men André's
Haft känslor för någon som inte känt det samma? Asså.. äh. ah, de har jag
Sovit i en säng med någon av samma kön? Mysigt!
Sett någon dö? Nej
Varit på ett plan? Oja, två gånger. Kanon härligt :D !
Sovit till tre? Ännu längre $:
Älskar eller saknar någon just nu? Svåååår fråga! Jag vet inte, jag vet aldrig! Asså ah, klart jag saknar någon! Linn Jansson, min bästiZ som flyttade November 06 till Kramfors )': <3 Sen typ .. Toffe , för de va väldigt länge sen jag pussade honom! Och sist men absolut inte "saknar minst" - Adde, Kudden, Stiven, William, Joakim, Linus! (inte Marcus för jag är med honom!<3)

-

Vem är du kär i/älskar?
Min familj, mina underbara vänner. Marcus prioriteras högst, han är min allra bästavän!
Har du förhållande? Nej, det har jag inte. Har inte haft förhållande på 10 månader nu. Ensamt, jag vet!
Vem är din allra bästavän? Marcus Sigbjörnsson
Vad gör henne/honom till det? Bättre kontakt än alla andra vänner, litar på honom till tusen medans dom andra ligger lite lägre.. Han är världens bästa vän och jag LOVAR, han skulle vara världens bästa pojkvän! Och till alla er som tror att jag och Marcus är tillsammans, nej det är vi inte. Vi har känt varandra sen 2005, han är den snällaste, mest omtänksammaste personen jag känner. Det går inte att beskriva hur mycket han betyder för mig och hur mycker jag älskar honom!
Efter henne/honom då? Elin Svanberg, helt klart den bästa tjejkompisen jag har, fel det låter att säga tjejkompis.. Ni som inte fattar , hon va min bästavän.. Hon va verkligen det. Hon bryr sig, hon finns alltid där. Och jag ska inte ljuga, det var jag som gjorde bort mig, och jag ångrar mig såååå mycket! Kunde jag så skulle jag fått den 25 december 2008 ogjort, jag lovar! )': Vet inte hur många gånger jag ska säga förlåt, de spelar ju lixåm ingen roll, det gör ingen skillnad men ah.. förlåt Elin. Du är topp fem, så äre ba oavsätt hur dålig kontakt vi än har och kommer ha, så har du funnits där för mig mest och alltid och då menar jag alltid, stöttat mig! Så äre bara! Du & min lillasyster är absolut bästa tjejerna! <3 och även Andreas Pettersson, omtänksam, ärlig, världens sötaste kille! Plus att han och Maccan är kusiner, så jag tror det ligger i släkten, hihi! <3 Jag älskar er!
Vem är favorit släktingen? Först och främst pappa som alltid finns där och hjälper mig med allt! och även storebror Andreas & lillasyster Caroline, hon är mest lik mig i sättet, och jag kan lova er.. Fast man är lik varandra till hundra procent betyder inte de att man går ihop! Aja, ni är bästa fämily members! (elle vare nu kallas!)
Vad är bäst i eran familjerelation? Med pappa att han alltid hjälper mig, oavsätt vad de gäller. Med Andreas att han oxå verkligen alltid finns där och hjälper mig, hämtar alltid eller lägger ut pengar till taxi för att jag ska kunna ta mig dit jag vill. Med lillasyster.. Att hon litar på mig till hundra procent, att jag alltid finns där och stöttar henne & hjälper henne och att jag vet oxå att hon finns fullt ut till mig. Men ju yngre de är, desto svårare äre att hjälpa till, så äre ju . . Men ah <3
Är dina föräldrar gifta/bor tillsammans? Nej, det är dom inte. De skildes tidigt år 1998. Men det var positivt, kanske inte just då. Men med tanke på hur de skulle bete sig mot varandra, och hur min och min lillasysters vardag hade sett ut så fick vi bara en ännu bättre uppväxt, fast det var med enbart en förälder. Det hade lixåm ändå varit bättre än dom två i samma hus, varje dag.
Gillar du din mormor/farmor? Haha, min mormor är cräääjzy! Helt galen kvinna aså! Vilka jävla minnen jag och lillasyster har från henne asså! hahahah, kan inte göra annat än att skratta. Ah, farmor. Alltid har hon varit som en extra mamma, tagit hand om oss, passat oss, och så vidare..
Gillar du din morfar/farfar? Morfar? .. Han dog för två år sedan, jag fick träffa honom två gånger innan han lämnade oss på riktigt. Men det fanns anledning till att vi aldrig sågs, dels för att han bodde i finland, den andra anledningen tar jag inte upp. Farfar har alltid varit som farmor, de har alltid tagit hand om oss och passat oss när pappa jobbat. Hade inte han och farmor funnits i våra liv, hade vi inte varit så väluppfostrade som vi är.. Faktiskt. :)
Sämsta minnet från din barndom? Hm.. Finns ju inte bara ett .. Men .. aså, de lär ju ha varit när jag & syrran aldrig fattade att morsan & pappa skildes, de ljög ju för att skydda oss. Så flyttade mamma så hon bodde granne med pappa, de va nog de värsta, att behöva gå emellan och att hela tiden mamma & pappa pratade illa om varann ? ...
Bästa minnet från din barndom? Min äldsta brorsa fyller 23 nu, alltså betyder det att han är sex år äldre än mig, så jag har inte så mycket minnen av honom när vi var små, som jag kommer ihåg. Typ bara när han löft mig och lillasyster från pappa till mamma när det var snöoväder. Andreas så äre ju att han kastade in gräs i ett ålderdomshem i Edsele när vi bodde där, Ante sprang därifrån, Carro gömde sig bakom deras dörr, som var öppen och jag som va tjock då, försökte gömma mig under en stol, gubben märkte mig och slet upp mig i håret, så fick jag plocka upp varenda grässtrå från hans rum, hahaha! Så jävla kul, Ante var alltid värsta bråkstaken, alltid! :'D Med Caroline har jag hur många minnen som helst, vi var ju tillsammans 24/7, vi hade samma kompis och allt ! Men de första och jag trore är bästa minnet är nog när Carro kom hem från BB när jag började skrika och grina som innniiiii för att jag trodde inte mamma & pappa vela ge mig nyaste dockan! Jag trodde hon var en ny docka, lixåm nyaste i butik, och att mamma & pappa inte vela ge henne till mig. Haha :D Även "du fick inte komma" med Mormor. hahahahahah (k) älskar dig Caroline!
Saknar du någon från din barndom? Självklart! Eftersom jag bodde i Edsele fram till jag var sex år så hade jag fränds där lixx.. :) Som t.ex. Jessica, som är min barndomskompis, som jag pratat på msn med typ max 10 gånger sen vi flyttade därifrån. Och Joakim från Mehedeby som var min allra bästavän. Han skulle jag verkligen vela träffa i framtiden!
Vilka umgås du med i skolan? Det är helt olika. När min klass har lektion äre ju typ Louise, Hanna, Elin, Mimmi, Madde & Amanda, men annars typ Jerra, Lillen & Thobbe!
Har du bra klass? Arå, men jävligt uppdelad, vilket är tråkigt. Alltid skare bli så.. Skolknoddar, sportnördar, utstötta, sämre i skolan osv... ah ni fattar
Har du varit på någon/något begravning/bröllop/dop? Aldrig någon begravning, har förlorat en i min släkt, min morfar. Men efter allt som han gjort så fick jag inte gå på begraningen vilket jag ångrar att jag inte gjorde. Jag saknar att han inte finns i mitt liv, fast han aldrig funnit. aa, förstårni lix... ah bra.
Jag tror min morsa & farsa gifte sig innan jag föddes, så näe, jag har aldrig varit på något bröllop.
Jag har varit på min lillasyster & kusins dop, när jag var tre. Nu i äldre dar, så har jag varit på två vad jag minns, och det är André's lillasyster & deras kusins dop. Värsta soeta ärom!
Vem har ställt upp för dig mest de senaste året? Mitt ex-ex André (var tsm lite mer än två. 2005-2007), storebror Andreas som hjälpt mig igenom allt svårt, min fd. bästavän Elin som hon oxå alltid hjälpt mig och tagit emot mina tårar, tro mig. Ni hittar INGEN som henne. När det gäller bästavän så är hon bästa tjejen! Även mitt ex Wille, han får allt låta så mycket positvare än va allt är, på så sätt får han mig att må så mycket bättre! Utan han.. ah, jag vet inte..
Har du haft förhållande i mer än ett år, isf med vem, är ni tillsammans än/om inte varför? Ja, jag har haft förhållande i mer än ett år. Orkar inte sudda ut i frågan över, men ah, vi var tillsammans mellan 2005-2007. Det tog slut för att vi kände varann allt för väl, kunde varandra innan & utan, visste precis vad den andra höll på med utan att ens ställa en fråga, otrohet var inblandat en gång vad jag visste. Och när det väl var slut, så berätta han att han hade varit otrogen ett antal gånger mot mig, som han aldrig berättat innan! Så om jag visste det när vi var vi, så hade vårat förhållande inte hållt så länge som det gjorde.. Om det inte hade hänt, alltså otroheten, så hade vi nog varit tillsammans än idag! Jag höll på att ta tillbaka honom, men i samma veva berättade han om de andra, då fick mina vänner mig att inte ta tillbaka honom. Men André är en mycket bättre person då än nu, vi är rätt så nära vänner, vi känner ju varann bra oså.. Han är en av de bästa killarna jag känner, faktiskt. Jag kan ju inte döma honom för något han gjorde mot mig för två-tre år sedan. Du ÄR bra André, men du lär tro påre själv, OCH du vet att jag finns här och jag försöker verkligen hjälpa dig att bli en ännu bättre person än vad du är! Jag kommer aldrig glömma våran tid tillsammans, alla underbara stunder och de sämre, de går inte att koppla bort. <3
Vad är du mest nöjd över dig själv? Vilket val påverkade dig mest? Kommer du inte på något, så skriv något som du ångrar mycket, kanske inte som du ångrar högst av allt, men väldigt högt:
Förmodligen att jag gjorde slut med André, för efteråt berättade han ju att han varit med fler än en..Jag hade lixåm ett mål i livet, min pojkvän skulle aldrig vara otrogen och/eller slå mig.. Det gick för långt helt enkelt.. Men jag pallade trycket och höll mig ifrån honom tills han släppte taget om mig..
Vad ångrar du mest av allt? Kommer du inte på något, så skriv något som du ångrar mycket, kanske inte som du ångrar högst av allt, men väldigt högt: Jag tror jag vet vad jag ångrar mest av allt. Det är att jag tog tillbaka André när han berätta att han varit otrogen, för om jag inte fortsatte att va tillsammans med han så hade jag mått mycket bättre, och inte varit med om lika mycket hemska saker. Som nu är minnen för livet..
Vad behövde du som du inte hade 2008? "Jag hade alldeles för mycket med att träffa någon ny" som miss Li sjunger höhö (a) nä, men de stämmer rätt bra in. Jag trodde nästa kille skulle få mig att komma över André, så jag blev galet kär direkt i en wille, men inte hjälpte det mig att komma över honom elle.. :/ Jag skulle behövt mer tid att läka. Efter att jag gjort slut med André tog jag mig aldrig tid att komma över honom, utan jag blev galet kär i Wille (som jag skrev) , vi blev tillsammans ungefär efter två½ månad, efter att jag och A gjorde slut. Så när de tog slut mellan mig & Wille så försökte jag ta mig tid att läka båda två. Asså... Ah, det var skit jobbigt. Wille har jag kommit över, för vi är så pass bra vänner. Visst finns det en liten kärleksgnutta kvar, det finns det väl i alla seriösa förhållanden? Men A finns fortfarande, trots att det gått ungefär ett år och en månad. Äkta kärlek vara förevigt, right? Isf va ingen av mina kärlekar äkta! :)
Vad vill du ha år 2009 som du inte hade 2008?
Mer kärlek! Och jag vill gärna göra färre misstag. Fått ångra bra jävla mycket det senaste året. Alltså vill jag ha mer tur, för det har jag fan aldri.. Sen så vill jag hålla fast vid mina pojkar heeeela mitt liv . <3 SÅ UNDERBAR ÄROM, LOVAR  DIG! :)

LÅÅÅÅRRREEELAAAHh

Kategori: Livet

Galen kväll igår.. Skriver mer om den sen. Sitter hos Marcus nu, han och Natasha sover, ska till Wille nu tänkte jag, han verkar vara den ända som lever idag? hohoho. Har jag överlevt borde fan ni görat oxå tycker man jö :D Nä men vi hörs väl sen då antar jag! ;)

Fick en kram av LåååååårrreehhHLaaaHh igår, status :D hahaha!