woupsie

Kategori: Livet

Nu va det ett bra tag sedan jag skrev här, oj oj.
Jag som i princip inte har gjort något alls. haha.
Men lite har jag gjort iallafall!

Matilda's 18 års dag!
Jag och Matilda fixade oss hemma hos henne, sen drog vi till mingel där hon bokat bord. Käka apgod kyckling. Sen tillbaka till Matilda där vi förfestade, vi var väl 22-25 tjejer! I hennes lilla lägenhet. Hallagutta, hennes lägenhet kanske är mellan 35-40kvm. :D Men det gick fint. Sen mot kvällen drog vi ner till goya - Matildas önskemål + att de va enda krogen som var öppen en onsdag. Allt va super förutom att jag hade väldigt ont i fötterna efter att ha gått i klackarna hela kvällen + att jag inte fick ut min jacka.Caroline's 18 års dag!
Firade med släkten lite smått hemma på dagen, sen vidare hem till mamma där även de blev presentöppning, vi öppnade Carros rose vin som hon inte gillade ett dugg, så jag och mamma smutta på de hela kvällen, plus några öl och gin. hehehe, sen vid åtta drog partyt igång. Vi befann oss i Ng8's källare. Det blev väldigt lyckat. Brorsan stog i dörren med listan och alla som var där var i princip bjudna. Carro är nöjd, ja då är jag nöjd.Ja, de är väl de roliga jag har gjort.
Har inte jobbat sen i slutet av December heller.

Inväntar mamma nu så ska vi åka iväg till Valbo & lämna hundfan till "Jenny's hund & katt", sen vet jag inte vad vi hittar på. Jag ska väl förmodligen förbi Komvux och 3-butiken å hämta ut en lur. Kanske. Har inte riktigt bestämt mig än så vi får la se.

Hejsvejs.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: