#christmas is near

Kategori: Livet

Jepp, jag har inte gjort annat än jobba och sova känns det som. Men nu däremot är jag ledig från jobbet i tre hela dagar. Då passar jag på att plugga, eller rättare sagt jag läser pedagogiska böcker om kommunikation, weey. Igår var jag, Jesper, Jonas å Amanda i kungberget. Både jag och Amanda åkte snowboard för första gången. Askul, men jag blir ju så fruktansvärt arg när jag inte kan klara mig själv. Gaahh.. Liftarna var as läskiga, och jag lyckas inte resa på mig när jag ramlat i en brant backe.. Blir-så-arg-! Men som sagt det var jättekul, trodde aldrig att jag skulle lyckas ta mig ner ens en gång men Jesper var så snäll och hjälpte mig hela tiden. My boy! <3
 
 
Nä, nu måste jag fortsätta läsa. Hejpa

#it sucks to be sick

Kategori: Livet

Förkylningen har hållt i sig ett bra tag. Inte riktigt frisk än, men ska garanterat träna på tisdag!! Det är julstämning i Gävle, bocken är uppe och har invigits. Inatt var det dock nätta att den brann upp. Inte okej såhär långt ifrån jul enligt mig.
 
Har jobbat hela helgenoch är sjukt trött. Det har varit sånt oväder så har fastnat med bilen ett antal gånger. Inte alls kul. Första vintern med körkort också, creapy!
 
Ah juste, lillesyrran blev stoppad av polisen igår natt när hon crousade runt i audi s6an. En polis frågade om hon hade någon i baksätet medan två andra poliser slet upp bakdörrarn och kollade. Dom letade efter bockbrännarn hahahaha kul jul :-)
 
Natti