#hur gruppinstruktörer och PT arbetar pedagogiskt genom motivation.

Kategori: Hälsopedagog

That's whats going on! Här ska det inte skrivas nå arbete om någon viktklubb inte, det blir hur hälsocenter arbetar pedagogiskt genom motivation. Har varit där på intervju i två timmar. Mycket trevliga och kunniga brudar!
 
Jag är sjukt sjuk (hehe) sedan igår. Halsen gör ont, känns som ett öppet sår som spricker så fort jag hostar och blir andfådd av minsta lilla. Vill träna. På söndag måste jag vara frisk för då är det klättring och fotbollsträning.... Ett måste! Jag är en person som aldrig har feber hur dåligt jag än mår. Idag t.e.x har jag 36,1 enligt feber termometen. Vore jag en "normal" människa skulle jag nog haft 40 grader. Så när jag kommer upp i 37 är jag liksom dödssjuk. Weird.
 
Jag är ledig imorgon så jag har långhelg. Hade tänkt träna hårt i helgen men som de verkar nu känns de ganska kört. Ska nog orka ta mig till Valbo och titta efter julklappar, har inte köpt en enda än.. En månad kvar och inte en enda julklapp är klar/planerad. Hur ska detta gå. Ibland är det jobbigt att vara student. Puhu.
 
Funderar och funderar vad jag ska göra när jag är klar i skolan. Just nu skulle jag kunna tänka mig att arbeta för att förebygga sjukdom och främja hälsa. När det gäller förebyggande och hälsofrämjande arbete kan jag tänka mig att arbeta med barn/ungdomar, t.ex. Genom att förebygga övervikt, riskbruk, missbruk, men även på kriminalvården med de intagna. Men jag vill inte riskera att bli ihjälslagen heller..
Har förtillfället även planer på att vidareutbilda mig till PT så jag är mer än "bara" hälsopedagog. Är redan diplomerad massör och nästa termin blir jag genom kursen fysisk aktivitet B gruppinstruktör och jag får även utbildning inom akupunktur. Vad ska jag bli? Vad vill jag arbeta med? 
 
Äh, nu måste hjärncellerna få vila så kanske jag är frisk imorgon. Not.
 
 
Ä
 
Lillasyster <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: