15 oktober 2013

Kategori: Livet

 
Hej!
 
Nästan ett år sedan precis som jag skrev här sist. Mycket har hänt sedan dess och jag fick helt plötsligt ett sug efter att uppdatera och skriva av mig lite. Så förhoppningsvis kommer jag också fortsätta. Ska försöka få någon att ändra min design lite Så blir det roligare.
 
Ja, men hur ser livet ut nu då?
Hela sommaren har jag jobbat mellan 75%-100% på Furugården som vårdbiträde, faktiskt började sommaranstänningen redan i maj och slutade inte förrän i oktober. Sedan var det dags att återgå till plugget igen.
Jag är nu inne på termin fem (av sex) till hälsopedagog på högskolan i Gävle. Tiden bara springer iväg.
 
Under sommaren fick jag ett ryck och ville genast gå ner i vikt, vilket resulterade i en viktminskning på 10kg på 8 veckor. Totalt har jag nu minskat från 82,5 till 69,8 kg, de sista 2,7 kilona tog längre tid och tiden för fysisk aktivitet minskade då mitt schema med både skola och jobb tog över. Mitt mål från första början var 68 kg så dit ska jag nå, det är ju bara 0,8kg kvar dit så eventuellt sätts ett nytt mål upp. 
Viktigaste under hela denna viktminskning har varit delmålen, det går inte att sätta upp högre mål än vad man klarar av. Min älskade sambo har varit guldvärd genom att uppmuntra och stötta mig genom detta. Puss!
 
Under dessa månader har jag ju hunnit tatuera mig också. Underarmen är i princip fylld av en sjöjungfru, kompass, timglas tillägnat minA bortgångna farföräldrar med texten "Until we meet again" och en coverup på döskallen. Allt i färg. Juste, en syskon-tatuering har jag och Caroline gjort också. En varsin diamant på ett finger. Min i blå, Carro endast lines. 
 
Nu, till de allra roligaste och mest intressanta - den 22/9 åkte vi till Eskilstuna (Kennel DiFloyd) och hämtade hem våran Mika, en trefärgad renrasig Australian Shepherd hane på 8 veckor! Sedan dess har jag sagt ifrån mig jobb då all tid måste läggas på skola och Mika. Nu är han i alla fall 11 veckor och ska innan denna vecka är slut, avmaskas. 10 veckors vikten låg på 5,5 kg och då vågen valt att inte samarbeta kan jag ej ge någon uppdatering om viktökning förtillfället.
 
 
 
 
Till vänster på bilden är Mikas 12 veckors kompis Chabo (också Aussie) på 9,8 kg och till höger Mika 10 veckor 5,5kg! Enorm skillnad!! :D
 
Mer uppdatering med bilder kommer senare, nu ska jag, Mika och katten Flisan sova en timme.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: